Arbetslogg 2009-05-18 | Fokus för fan

Fokus för fan. Ja inatt så bestämde jag mig för att sluta lalla runt så mycket med småtjafs och få gjort det jag ska göra. Och så här första dagen har det gått riktigt bra faktiskt.

Under morgonen så har jag börjat att styra upp lite med webbassistenten, han kommer resterande månaden arbete med ett gäng sajter i lånesegmentet. Arbeter med honom går förresten rätt bra, det enda vi inte riktigt har hittat rätt till är hur och när rapporter ska skickas men han börjar förstå mina behov. En annan sak är också att han inte riktigt har klarat av den volym som jag hoppades på, men det är fortfarande bra.

Annars idag så har jag styrt upp lite beställningar av annonsplatser, fakturerat lite och offerterat lite. Har också blivit intervjuad om entreprenörskap, något jag blir minst en gång i veckan. Troligen ett resultat från hur min blogg rankar på termer så som entreprenör och entreprenörskap.

Jag har också planerat en del inför möten imorgon vi har med bland annat en lokal TV-kanal och en hifi-butik.

Kanske inte ser så mycket ut, men jag har fått saker gjort och det är jag stolt över. Inte mer än 20 minuters slösurfande idag. Wohoo!

 

About Andreas 549 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

2 Comments

  1. Jag är alltså inte ensam om att lägga mycket tid på att slösurfa! 😉

    Jag får också se till att bätter mig lite och lägga tiden på relevanta saker istället.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*