3 sajter för hästannonser

Det är ett stort beslut att sälja sin häst, och det tillkommer dessutom en del arbete i form av att lägga upp en annons, få hästen besiktigad av veterinär och låta tänkbara köpare komma och provrida. Eftersom det viktigaste är att hästen får ett nytt hem där den kommer att trivas tillsammans med sin nya ägare är det värt att lägga ned tid på att allt går rätt till. Här kan du läsa om tre olika sidor där du kan lägga upp annons om din häst:

Hippson Market

Hippson Market är en gratis, relativt ny sida för hästannonser men som snabbt blivit populär. Här kan användarna registrera sig via bankID för extra trygghet och fokus ligger på att använda appen i telefonen, eftersom fler och fler använder just telefonen när de surfar nu för tiden. Du hittar även Hippsons egna tips för en lyckad affär här, med tips på vad du bör tänka på när du bestämt dig för att sälja hästen. Även avtal inför köpet finns att ladda ned gratis som pdf-filer.

Hästnet

Hästnet är en annonssida för hästar som funnits med ett tag men som nyligen uppdaterats och moderniserats mer. Ett nytt format och en mobilanpassad sida har gjort den mer användarvänlig och det har blivit enklare att söka bland annonserna. Här finns många olika kategorier att sortera på. Det går att söka på bland annat ålder, kön, prisklass, storlek och plats. Därför är det viktigt att alltid skriva en så utförlig annons som möjligt för att det ska bli enkelt för köparen att hitta det de söker. Hos Hästnet finns även olika guider för veterinärbesiktning, provridning, köpekontrakt och försäkringar vilket är nyttigt att läsa inför både försäljning och köp.

Hästfynd

Hos Hästfynd kan du lägga upp en annons gratis på din häst. Detta är en enklare sida där du kan lägga upp ända upp till fem bilder på hästen du säljer, och det går också att sortera vid sökningen så att endast annonser med bilder visas. Se därför till att alltid ha med många nytagna bilder av bra kvalitet när du lägger upp annonsen.

Innan du lägger upp din annons är det bra att läsa igenom de olika säljguiderna som finns samt reglerna för annonsering på sidorna. Eftersom det är gratis att annonsera kan du välja att lägga ut annons på alla tre sidorna för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Det viktigaste av allt är ju att du hittar rätt köpare till hästen.

About Andreas 555 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*