Recension: VPNetic.com

Jag har under en längre tid nu kollat på att skaffa en VPN-tjänst. Detta dels för min, familjens och mina företags säkerhet och privacy online men också för att kunna nyttja till exempel Netflix och andra streamingtjänsters utbud i andra länder. Jag har hittills använt olika gratis VPN men nu är det dags att ta steget till en betalversion för att kunna nyttja verktyget till fullo och få del av alla fördelar som en VPS ger. Jag jobbar ju med Internet som arbetsplats och allt nöje hemma för hela familjen sker via nätet, så jag inser mer och mer hur viktigt det faktiskt är med en VPN.

I min jakt på rätt verktyg så har jag använt jämförelsetjänsten VPNetic.com som jämför både gratis VPN och betalversioner och har kompletta guider för dig som vill lära dig mer om VPN och hur de kan användas. Här får du svar på alla dina frågor och funderingar.
En väldigt postiv sak med denna jämförelsetjänst är att den drivs av chefredaktören Per-Erik Eriksson som har lång erfarenhet av arbete inom teknik och framförallt cybersäkerhet, vilket gör att VPNetics guider och recensioner blir mer trovärdiga och pålitliga. Detta underlättar ditt val av VPN, och om du är som jag är och inte riktigt förstår tekniken bakom och vad som gör den ena tjänsten bättre än den andra så är det väldigt värdefullt att kunna guidas rätt av en expert inför ett köp.

För mig personligen föll valet på NordVPN efter att jag läst de recensioner som finns på sajten. Verktyget rankas som nummer 3 på VPNetic.coms topplista och tjänsten uppfyller alla krav jag har, har ett bra erbjudande och de har ett bra rykte samt är ett varumärke jag stött på tidigare.

Använder du VPN? Kommentera gärna nedan med dina erfarenheter och / eller tips.

About Andreas 604 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.