Hotell Sunlight i Nyköping

Hotell Sunlight i Nyköping är ett konferens- och spahotell som är uppfört i lokalerna till en gammal tvålfabrik. Hotellet ligger på Nytorget 7, endast 5 minuters promenad från Nyköpings tågstation, och det tar 10 min med bil till flygplatsen Skavsta. I priset när man bokar rum ingår wifi, spa, gym och pool. Även frukostbuffén ingår i priset. Det är tillåtet att ta med husdjur.

Relaxavdelningen lockar gäster med sin 25 meter långa inomhusbassäng med uppvärmt vatten, 2 bubbelpooler, och en bastu. Här kan man kan boka spabehandlingar och träningstimmar med personlig tränare. Spaavdelningen är en uppskattad aktivitet för par som besöker hotellet.

Stilen på rummen är lyxig och de har fångat atmosfären av den anrika byggnaden, med hjälp av t.ex. charmiga bruna läderfåtöljer som ger en känsla av det förra sekelskiftets stil. Shabby chic upplevs i vissa rum, gammaldags lyx i andra. De olika rummen har olika stilar som alla känns genomtänkta och välplanerade. Inget är där av en slump. Elegans och komfort genomsyrar hotellet och särskilt restaurangen där frukostbuffén och middagen avnjuts.

Konferensavdelningen på hotell är stor och har många olika erbjudanden. De har lösningar som kan anpassas allt från möten med fåtal personer, till stora konferenser, kongresser och mässor. Mat och dryck kan beställas till arrangemanget, det gäller både frukost, lunch och middag. Man kan också boka teambuilding aktiviteter, som t.ex. gokart, dryckesprovning, stadsvandring eller en tur med ribbåt i skärgården utanför Nyköping. Man kan välja att ta en mer fartfylld upplevelse i ytterskärgården, eller en lugn tur bland kobbar och skär.

Hotellrestaurangen Klara bjuder på lokal mat från Sörmland. Kockarna som jobbar i restaurangen vurmar för svensk mat, och dess traditioner. Råvarorna hämtas i största mån från närområdet, från de vackra sjöarna och skogarna i det sörmländska landskapet. Namnet restaurang Klara kommer från en av tvålfabrikens produkter, som man har valt att föra vidare i sin restaurang.

About Andreas 5156 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.