Övernatta billigare i Stockholm

Inlägget är skrivet i samarbete med CityHostel.se

Jag är en person med många många hotellnätter per år. Och det är främst Stockholm jag besöker både för affärer och nöjen, har jag tur blir det en kombinerad tur som erbjuder lite av allt.

Jag är också en person som alltid är på jakt efter att tjäna och spara in pengar, speciellt när jag söker och beställer online där det är smidigt och går otroligtsnabbt att hitta de bästa priserna för övernattning just den dagen man ska resa. Hundralappar, och inland tusentals kronor kan sparas på ett par klick.

För dig som önskar ett centralt boende i Stockholm men ändå vill komma ner i pris jämfört med de stora hotellkedjorna eller lyxhotellen (som det ofta annars är) kan ta dig en titt på hostelet CityHostel som är ett vandrarhem i Stockholm. Här kan du bo centralt, bekvämt OCH billigt. De har priser från 240 kr natten. Det är svårt att slå! Personligen tror jag att jag aldrig betalat mindre än 1000 kr och det är då med lojalitetsrabatter och onlinerabatter.

Hur brukar du bo när du ska övernatta i en av Sveriges storstäder? Några tips att dela med dig av för att hitta bäst pris?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.