Nytt och fräscht – Nu känner jag mig hemma

Så då var det åter dags för en uppdatering av bloggdesignen på denna blogg. Jag gillade den andra och hade egentligen inga planer på att byta men när jag tog framm denna design inför en nylansering av min engelska blogg, My journey to freedom, så kände jag att den blev helt rätt för denna blogg.

Så nu är den online och jag har också uppdaterat till senaste WordPress versionen, vilket känns riktigt skönt då jag haft en rätt gammal version liggandes ett bra tag.

Bloggens utseeende har som du ser ett fortsatt fokus på mig och mitt vackra ansikte för dig att skåda varje gång (varje dag?) som du surfar in på denna blogg.

Så vad tycker du?

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

10 Comments

 1. Har du blivit inspirerad av Elliots babyblåa mysbyxor? *

  Hehe nedå allvarligt talat. Det ser bra ut även om jag inte själv bryr mig så mycket om just design på bloggar då Google Reader gör sitt jobb utmärkt. Jag är ingen designer och brukar inte kunna säga så mycket om design osv men det här känns lättläst och smidigt. Däremot verkar texten i anslutning till megafonen högst upp glida utanför rutan i Firefox.

  * Där fick du för ditt senaste påhopp, haha!

 2. Som jag sa på Jauku så var den tung som fan, men du bör se över ”Mitt namn är Andreas Ba..” paddingen ner till.

 3. Personligen ansåg jag den förra något rörig och färgerna oharmoniska. Den här känns mycket bättre. Helt klart en förbättring. Hoppas innehållet förblir lika bra =)

 4. På min skärm så är texten något svårläst, den grå färgen flyter in i den vita bakgrunden. Hade gärna sett en mörkare färg på texten, med andra ord!

  Annars riktigt snyggt, absolut bäst hittills!

 5. Kristofer: Du är den första som är så negativ till den och jag kan faktiskt inte förstå vad som gör att den ser ut som ett gratistema. Och hur ser ett gratistema ut förresten?

  Henrik: Ska se över sådant som text och så. tack för din kommentar.

 6. Det jag menar med “gratistema” (kanske är flikarna som gör mycket)är att den ser ut som vilken blogg i mängden som helst, den andra va mer unik, sen ver jag inte om bäbisblå är den bästa färgen om man ska uppfattas som ”proffsig och seriös” utan kanske mer mörkt blå, svart eller grått är mer passande. Men alla kan ju inte tycka som jag.

 7. Ok då är jag med.

  Färgerna reflekterar nog mig som person, tycker de passar här utmärkt. Men självklart är smaken som baken. Tror inte jag förlorar besökare eller kunder på grund av färgerna i alla fall. Det är ju inte chockrosa 😉

 8. absolut inte, det som också stör mig (för alla andra och blinda/ inte bryr sig) är ”Andreas Bard July 21st, 2008 klockan 9:30 pm” dvs datumet och klockan är på eng, vilket också gör att det ser ut som ”ett moddat gratistema” likaså tycker jag det är lite dumt att ha ”sök” så långt ner samt att footern ser lite konstig ut i Fx3. Nu får du inte ta allt jag säger för gnäll utanför konstruktiv kritik.

  sen ”Tror inte jag förlorar besökare eller kunder på grund av färgerna i alla fall.” men det är väl dumt att chansa? 😉

  http://www.vr.se/huvudmeny/arkiv/2002/tvarsnittnr12002/blatthistorienomenfarg.4.6703f9bd10e07db4ff18000501.html –lite om färger.

  Keep up the good work.

Kommentarerna är stängda.