Mattor till alla barnrum

Inlägget är skrivet i samarbete med Kilands mattor

Även om det flesta av våra barn nu är så stort så de fullständigt skiter i vad för möbler, inredning eller vad för matta de har i sitt rum så har vi nu i alla två barn kvar i familjen som det går att inreda lite roligt och gulligt i deras rum. De andra tre som är tonåringar eller på väg in i tonåren är det inte mycket mer än en dator, skrivbord och skrivbordsstol de behöver och det ska så klart vara i ”gamingstil”. Hopplösa fall när det gäller inredning och stil. Men så har vi ju våra två söta döttrar som förutom att de fortfarande är och vill vara barn även har lite intresse och känsla för stil när det gäller inredning till skillnad mot sina tonårsbröder.

Den äldsta dotterns rum har vi totalrenoverat med nya golv och snygg färg och möbler hon själv fått välja. Sen har hon faktiskt själv smakfullt inrett med saker och inredningsdetaljer som hon själv samlat på sig under åren. Riktigt imponerad över hur fint hon har det.

Vår yngsta dotter, som bara är 4 år gammal, har ju ett rum med fokus på lek och leksaker och där är det just leksakerna som är intedningsdetaljerna. Även på golvet… Men hennes rum håller vi på att renovera nu och står inför en riktigt rolig tid med inredning och fix. Hon har några tydliga instruktioner, ROSA, UNICORNS, RAINBOWS och DJUR. Det mesta där tror jag nog vi kan leva upp till.

En nätbutik som säljer mattor online är Kilands mattor. Enligt mig är just mattor en otroligt viktig inredningsdetalj, och det gäller speciellt i barnrum. Kilands mattor har ett troligt stort utbud av mattor, och är specialister på just det. De har ett enormt sortiment där du kan hitta alla typer av mattor i olika kvalitet, färger, storlekar och prisklasser. Något som passar alla.

Jag bad mina barn titta igenom deras utbud av barnmattor och de hittade en varsin de älskade, även om 4-åringen ville ha 10 olika modeller för det fanns väldigt många med rosa och djur på.

About Andreas 5178 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.