Matched betting

Inlägget är skrivet i samarbete med Oddsmatcher.se

Har du hört talas om matched betting, eller bonustrading som det också kallas? Inte? Det är en teknik inom vadslagning som kan användas för att en spelare ska kunna dra nytta av spelbolagens erbjudande om gratisspel, oddsbonusar och andra möjliga incitament.

Matched betting presenteras ofta som ett sätt att tjäna extra pengar hemifrån och anses ofta vara ett riskfritt med ett upplägg som ofta garanterar vinst, Bonustrading är ju inte baserat på slumpen.

Jag har personligen aldrig använt vadslagningstekniken matched betting men har tidigare arbetat 10 år i gamblingbranschen och har så klart stött på metoden i mitt arbete och sett och hört folk som använt sig av bonustrading för att tjäna pengar. En bra sak är att du inte behöver ha mycket kunskap inom någon sport eller ens ha bra koll på betting för att köra bonustrading, följer du instruktioner och ett system bland de som finns tillgängliga online så har du en ganska säker väg till pengar in.

Så för att sammanfatta detta med några fördelar med denna metod så är det:

• Riskfritt

• Enkelt

• Du tjänar pengar

En sajt jag stött på som erbjuder system och instruktioner för matched betting är Oddsmatcher.se. Det är den matched bettingguide med information och system så att du steg gör steg kan komma igång med bonustrading. De ger dig till och med möjligheten att få en lektion i det via telefonsamtal.

Oddsmatcher drivs av personer med lång erfarenhet inom betting och som själva har tjänat pengar på matched betting i flera år. Det ger en trygghet i att de vet vad de pratar om och har beprövade system för metoden.

Har du testat på matched betting? Vad är din erfarenhet av det? Går det att tjäna bra med pengar på det? Lämna gärna en kommentar nedan.

 

About Andreas 5180 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.