Arbetslogg 2009-04-17 | Mycket att göra men rätt så lugnt

Efter gårdagens utgång med webbnördarna (läs småspammarna) så beslutade jag mig för att gå upp till kontoret och arbeta istället för att ta tåget hem, så här satt jag istort sett hela natten, med någon timmes vilopaus i fåtöljen, och arbetade. Resultatet av nattens arbete blev starten av två engelska bingosajter (mer om dem efter helgen) samt att jag eventuellt tar över en liten rolig Facebook-applikation (jag kan fixa en quiz-apllikation åt dig Jonny om du vill).

Pigg och glad kom i alla fall Herr Naredi in i morse och han hade med sig frukost, vilken kille. Berättade också mina storslagna planer och verk jag uträttat under nattens gång, och som tur var tycker även Jakob att det var bra grejer. Vilken tur.

Under dagen har fokus legat på att fortsätta med vår kund advokatens webbplats. Nu börjar vi närma oss slutet, eller jag ser ljuset i tunneln i alla fall. Lite småpill som återstår av grundversionen.

Jag har också tillsammans med Jakob arbetat med att ta fram en offert på de funktioner som vår nya kund (resebolaget) vill ha på sin webbplats och som tur är arbetar vi med WordPress och vips så har man hittat smidiga lösningar till allt. Otroligt.

Lunchen idag åt vi på ett av våra favoritlunchhak här i Stockholm, nämligen New Indian Garden. Grymt god mat, till mycket vettiga priser. Precis som det ska vara.


Före…


…och efter.

Efter lunchen avslutade jag en relativt intressant annonsdeal, och jag tror både jag och annonsören är hyfsat nöjda. Kul när även sådana inkomstkanaler rullar på. Jag har också inlett överlåtelsen av en sajt jag sålde igår, en av de snabbaste dealerna jag någonsin varit med om. Sådana människor gillar vi.

Nu sitter jag här på kontoret, har precis gett ett skambud (eller hur säljaren? 😉 ) på ett domännamn för ett resmål. Vi har också diskuterat ett eventuellt samarbete gällande en anna reseguide, tror att det kan bli ett riktigt intressant samarbete.

Har planerat att sitta kvar här på kontoret ikväll och ta mig en riktigt mysarbetskväll. Ska köpa mig lite mat hit och sitta och småpyssla med lite egna projekt. Familjen är ändå bortrest.Jakob lämnar mig nog snart och då blir det lite lugnar här, när chefen går hem ;).

Förresten hörni, ikväll kommer troligen nya bard.nu upp. Bra va?
 

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

5 Comments

 1. Vilken webbplats sålde du =)?
  Hör gärna av dig på mitt förra inlägg.
  Vänligen,

  Malte

 2. Det är intressant att följa din blogg Andreas 😉

  Ska bli kul att se en ny version av sidan också.

  Ha det.

 3. @Malte: Berättar det lite senare.Jag har också svarat i kommentar på din senaste kommentar.

  @Philip: Tack. roligt att du tycker det 😉

 4. Quizar är hett, synd bara att Facebook översvämmas. Med din applikation och min domän quizeasy.com kanske vi ska köra igång nåt najs där man kan skapa egna quizar och utmana vänner typ. Jag vet inte, hatar dom på Facebook just nu i alla fall. =) Intressant och kul med dina arbetsbloggposter, kör hårt!

Kommentarerna är stängda.