Livebloggning från det nya kontoret

Hämtade nycklarna och skrev på kontraktet för kontoret idag. Så senaste timmarna har jag och min kära Elin spenderat med att rengöra golv, väggar och tak. Senare i veckan ska alla möbler flyttas och då blir det att ta hjälp av mormor och morfar som alltid ställer upp med både släpkärra och bärhjälp. Tur att man har dem.

Har en känsla av att det kommer bli ett riktigt trivsamt kontor och det glädjer mig att jag äntligen kan uttnytja min arbetsplats ordentligt. Vi har bestämt att vi ska måla i någon trevlig färg också. Åtminstonde en fondvägg med någon varm och mysig färg för att höja trivselkänslan lite.

Lite bilder

Kontoret
På väg in. Välkommen . . .


Städmaterial och delar av kontorsstol.


Bloggaren Andreas bloggar gärnet i sitt högst inreda kontor.


Ännu en bild över rummet. Mer än så är det egentligen inte.

Det var lite bilder så ni fick se hur det ser ut. Ska ta nya under processen i morgon när möblerna ska upp.

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

19 Comments

 1. ska bli roligt att se! sjävl består mitt lager/kontor av 300kvm total röra just nu…

 2. Ja det brukar väl sluta så he he

  20 kvm kändes lagom till att börja med. Men när jag skulle planera 3 arbetsplatser, en ”softar” hörna och plats för bokhyllor så blev det genast lite trångt. En 20 till skulle inte skada. Men det finns möjlighet till större senare i alla fall. Det är en fördel.

 3. Tyvärr så krånglar min mobil nu som bilderna är tagna med så den vill tydligen inte skicka upp bilderna men det ska väl fungera snart hoppas jag.

 4. Yes möblerna kommer dit i morgon sen är det bara att skruva ihop skiten och börja jobba. får vi se om det blir något måla av eller om jag väntar med det.

 5. Stiligt! 🙂

  Det ser större ut än vad jag hade tänkt mig, så du borde ju klara dig ett tag iaf. Mitt kontor är en del av ett sovrum, jag har väl typ 2 kvm att röra mig på 🙂

 6. Kristoffer du måste med i beräkningen att jag är mycket bredare och större än dig och därmed tar upp mer plats än dig. Första då kan vi jämföra 2 kvm med 20 kvm 🙂

 7. Det där blir nog kanonbra Andreas!
  Bra med såpass mycket fönster – det är alltid bra för inspirationen (tycker iaf jag).

 8. Ja absolut Peter. Det fina med dessa fönster är att de har solskydd som också hindrar insyn men dessa går att dra upp som persienner typ och släppa in lite ljus när man vill det.

  Lokalen ligger mot en fin och härligt stor gräsplan där jag ska ligga och sola i sommar och kanske lira lite boll mellan varven.

 9. Nej Andreas, du ska inte ligga och glassa i solen eller spela boll. Du ska sitta inne och jobba och dra in stora pengar. Sola och roa dig kan du göra när företaget är självgående och drar in pengar varje dag utan att du behövs i den dagliga driften. 🙂

 10. he he visst är det så. Men jag skriver så för att jag räknar med att företaget i stort sett är självgående i sommar. Det är så det är uppbyggt i alla fall. Det enda problemet är nog att jag inte kan slita mig ifrån att jobba. 🙂

 11. Kontoret ser klockrent ut, Andreas!
  Ska bli roligt att få möjligheten att
  se kontoret IRL vid tillfälle framöver.

  Kanske kan ha ett affärsmöte snart
  på ditt nya kontor?

  /Marcus

 12. Självklart Marcus. Kanske till och med föreningsmötet kan vi ha där? Om nu folk tar sid ända ner till Nynäshamn? he he 😉

 13. Jo, det skulle faktiskt kunna vara en bra idé,
  också lämpligt för dig i och med de förändringar
  som du ställs inför i ditt privatliv. Samtidigt blir det
  också en annan miljö som vi ”stockholmare” är vana vid… 🙂

 14. Ja då kan man ta en bit mat i hamnen samtidigt också. Om nu våren smyger sig på lite mer är det riktigt mysigt.

  Och visst blir det förändringar här. Så kan väl säkert vara skönt att komma iväg till kontoret ett tag då och då he he 🙂

Kommentarerna är stängda.