Hur började din resa?

Så länge jag kan minnas har jag drömt om att driva mitt egna företag och utveckla alla de idéer som konstant poppat upp i mitt huvud.

Jag kommer ihåg hur det hela började. Jag var runt 10-år gammal och kom på den briljanta idén att köpa saker billigt på auktioner och loppisar och sedan sälja det dyrare till släktingar och grannar. Detta visade sig vara riktigt lukrativt, i alla fall i en 10-årings mått. Jag satt upp en egen liten butik i mitt rum med säljdisk och allt. Sen delade jag ut flygblad till grannarna vilka glädjeligen kom förbi och sponsrade min kreativitet lite. De dagarna där försäljningen låg på topp var under släktmiddagar. Detta drygade ut veckopengen en hel del och man kan säga att jag levde livet genom att satsa mina pengar på godis och hockeybilder. Det var tider det.

Denna tid i mitt liv födde resten av mitt entreprenörskap och jag ångrar inte någonting. Att jag idag väljer att skriva om detta är för att jag alldeles nyligen stötte på ett videklipp som visar en intervju med den mycket framgångsrika Tyler Dikman. Titta på klippet och låt dig inspireras. Kommentera gärna och berätta din historia. Hur började din resa?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.