Drömmen om en restaurang

Inlägget är i samarbete med AZ Design.

Om man följt mig och mina företagsresa genom åren så kan det ha läckt ut här på denna bloggen att jag haft en dröm om att starta en restaurang, en dröm jag troligen delar med många andra entreprenörhjärnor.

Jag har ju under åren både köpt upp interiör, restaurangmöbler och köksmaskiner från ett litet café och sen även ett stort lekland med restaurangi konkurs . Tyvärr så har jag aldrig startat någon verksamhet av det, utan de står där vackert och dammigt i ett stort förråd om mitt företag har. Men drömmen lever kvar, troligen därför jag inte har sålt av det. Jag skulle ganska snabbt kunna plocka ihop ett helt restaurangkök, och med bara inköp av möbler så skulle jag kunna komma igång med en restaurang.

Ä väl även därför jag ofta sitter och kollar på konkursauktioner och butiker som säljer restaurangmöbler. Det håller drömmen vid liv, och det behövs när man är en person som jag är. Företagande och affärsidéer är som något riktigt beroendeframkallande.

En nätbutik jag kollat in en del är AZ design som bland annat säljer restaurangmöbler av hög kvalité. Väldigt lätt att drömma sig bort och inreda sin restaurang i huvudet. Jag gillar speciellt det att det finns färdiga paket, som förutom att det ger dig bra pris, även ger dig möjligheten att snabbt få ihop just det du behöver för att inreda din restaurang eller café.

Jag vill även tips om deras köpguide restaurangmöbler där du kan få hjälp, inspiration och vägledning vad gäller satt hitta de bästa restaurangmöblerna för just din restaurang. Du hittar både produktguider för allt från bord och stolar till soffor och barstolar men även information om rådande trender inom restauranginteriör.

Någon mer än jag som har samma drömmar? Jag är väl inte helt galen?

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.