Detaljerna i köket

Inlägget är skrivet i samarbete med Frontapply.se

Nu har vi bott i vårt nya hus i ett år och är mitt i en pågående renovering där vi tar lite i taget och försöker undvika renoveringskaos. Köket är en av de stora delarna i vår renovering och vi försöker verkligen få till det efter våra behov, som är lite annat än ett normalt kök då vi till exempel är en väldigt stor familj och att jag har extremt mycket köksmaskiner och ett stort intresse för matlagning.

Vi har börjat lite smått i köket och det största vi gjort hittills är att byta ut alla vitvaror till nya och vi valde färgen svart på all vitvarorna, och det kommer passa riktigt bra med den gråa färgen vi vill ha (tror vi bestämt oss) på luckor och skåp.

Förutom smarta lösningar och bra ytor för matlagning så tycker jag att mycket handlar om de små detaljerna i köket, för att få till ett fint och trivsamt kök. Och då speciellt kökshandtag som verkligen kan lyfta ett helt kök och få det att se mycket lyxigare och fräschare ut.

Om sanningen ska fram så är det inte helt enkelt att hitta det man söker inom detta. Bland annat för att det finns sjukt många val och att det är en hel del saker som spelar in i om ett kökshandtag passar in i just ditt kök.

En nätbutik mer stort utbud av kökshandtag är Frontapply.se. De har köpguider och smarta shopfilter för att underlätta för dig i jakten på det perfekta kökshandtaget för ditt kök. Till exempel kan du se visuellt hur det ser ut mot olika färger. Och som jag nämnde ovan är detta något som verkligen behövs och som jag uppskattar.

En favorit jag hittat på frontapply.se är serien Helix, som har många riktigt snygga delar. Nu får vi se om min fru håller med.

About Andreas 5188 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.