Campingliv med familjen

För några år sedan tog jag och min fru Malin ett av de sämsta beslut vi någonsin tagit. Och det var beslutat att åka och tälta med våra 5 barn. Lång historia kort, det slutade i katastrof och det var sista gången någonsin vi ger oss ut för att testa på campinglivet. Så nu ligger det komplett campingutrustning i garaget med stort tält, stormkök, sovsäckar och madrasser. Ett inköp jag dock inte ångrat från denna campingkatastrof var köpet av mattermos. Alltså en behållare för att behålla värme eller kyla i mat, och som är lätt att ta med sig. Dessa mattermosar har vi använt vid så många olika tillfällen sen denna campingfail att det har varit värt varendan krona som de kostade att köpa. Alla i familjen har en varsin och vi ha tagit med dem till dagar på stranden, dagsutflykter runt om i Sverige och på utlandsresor, och vi har aldrig ångrat att de är med i packningen. Så även om vi aldrig kommer bli några campingfantaster så är det ändå så att vi gillar att göra utflykter men som när det kommer till boende är något mer bekväma. Och sannolikheten att vi tar med 5 barn på en utflykt eller resa igen, den är inte stor.

De finns mattermosar i flera olika prisklasser och kvalitet, dyrast behöver inte vara bäst men termosar skiljer sig i storlek, täthet , hantering och funktioner. Så det gäller att jämföra och hitta en som är bra och passar just dina behov. Kanske är det just utflykter och inte camping där ditt behov ligger, eller tvärtom.

Mer om mattermosar finns att läsa på campingsajten Campsite.se som testar och recenserar campingprylar. Klicka dig in och läsa mer fakta och jämför innan du tar ditt köpbeslut.

About Andreas 605 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.