Veckan som gått

Under veckan som gått så har jag fått en hel del gjort. Skönt att arbetsflödet återigen börjar komma igång efter ett rätt så slött och segt December.

 • Testat och utvärderat en Facebook-applikation mina kodare pillat på. Blev riktigt nöjd och nu är det bara lite små pill kvar för dem. Det är en bloggrelaterad app.
 • Pratat med en bekant som äger två lågprisvaruhus om att visa upp produkter från den leverantör i Hong Kong jag handlar med. Förhoppningsvis kan vi få ihop någon deal där så att han kan säja några av produkterna i sina butiker. Det blir relativt lätta pengar för min del.
 • Köpt hem och testat produker för två e-handelssatsningar jag ska lansera under första kvartalet för 2008. Den ena butiken kommer att sälja tillbehör till Nintendo wii. Den andra kommer att sälja en massa roliga och onödiga kontorsprylar. Alla grejer får jag tagpå ifrån samma leverantör och det fina är att de också kan skicka direkt till kund om det skulle vara så att jag inte har någon lagerhållning.Det är underbart att få bli som en lite pojke och leka med alla de saker jag fått hem. Nintendo wii är ju en höjdare även utan alla de tillbehör jag testat men med dem så blir upplevelsen hundra gånger bättre.
 • Fixat skribenter till två av Bloggotekets tio bloggar. Ska bli intressant att få igång dem.
 • Planerat och påbörjat arbetet med forumet, Bloggare. Jag har länge saknat ett bra forum för bloggare med dikussioner kring allt som har med bloggande att göra. Eftersom 2008 blir jagets och därmed bloggarens år så är det väl mycket passande att komma igång nu. Nu ska bara designen jag beställt implementeras och sen så kan marknadsföringen komma igång.
 • Skrivit texter till alla webbplatser under min webbyrå. Så nu ska jag bara få till säljande webbplatser och lägga till texterna så är de igång på allvar. Jag har valt att göra så att arbeta under namnet på webbyrån men att också erbjuda tjänsterna på separata webbplatser. En av de senaste tillskotten är en tjänst där du från en PSD design kan få ett WordPress tema kodat. Bra va?
 • Planerat ett säljmöte inför nästa vecka. Ska möta en kvinna som sysslar med pilates och hon ville att jag skulle få en känsla av vad pilates är. Och efter att ha studerat andra webbplatser i samma bransch och läst på lite så ska det nog inte vara några problem.
 • Påbörjat arbetet med ett länkscript som kommer att ligga som grund till ca 20 webbplatser med olika inriktning. Alla dessa webbplatser är på något sätt kopplat till en anna större webbplats i mitt nätverk. Kodarna arbetar på scriptet, designern tar fram en grunddesign till webbplatserna och logodesignern ser nu till att alla får sin egna identitet.
 • Igår hann jag ju som bekant också med ett online bråk. Det fortsatte med att han fortsatte tjafsa genom att förstöra och störa min affärskonversationer på forumet vilket resulterade i att en uppmärksamm administratör stängde av puckot. Skönt!
 • Inhandlat rättigheterna till ett tiotal nya WordPress teman. Kommer släppa samtliga gratis här med lite mellanrum. Jag har också noterat att det nu är ett par som använder mina teman genom att kolla på vilka webbplatser som länkar tillbaka till mig. Jag rankar också tydligen rätt bra på nyckelord som ”wordpress tema” och ”wordpress theme” då det har kommit en hel del trafik från Google på de orden.
 • Har också granskat trafikresultat och trafiktrender från förra året vad gäller denna blogg och det har sett ganska glädjande ut. Glädjande är också att jag redan nu efter bara 5 dagar på det nya året snart har slagit det tidigare rekordet vad gäller unika besökare. Tacka alla återkommande och nya läsare för det.
About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.