Finare rum med snygga posters

Inlägget i skrivet i samarbete med Kokosbutiken.se

Små detaljer kan verkligen göra väldigt stor skillnad i ett rum. En snygg poster med en snygg ram som inredningsdetalj kan verkligen lyfta känslan i rummet.
Jag har gjort det i vårt sovrum där vi har tre fina posters med betydelsefulla budskap och betydelse för oss som familj. Man blir liksom glad när man ser dem och en sån känsla vill man få i varje rum man går in i sitt hem.

Vi är ännu inte färdiga med renoveringen av vårt vardagsrum men där har vi gott om väggutrymme som kommer se alldeles för tråkigt ut utan någon tavla eller affisch. Och jag är mer för den lite mer moderna inredningskänslan som en inramad poster ger, så undviker helest loppistavlor eller kopior och reproduktioner på kända konstverk.

En nätbutik som säljer posters är Kokosbutiken som satsar på bra priser och att följa trender inom inredning. De skapara de flesta av sina posters själva och kan där få in passande färger och motiv för rådande inredingstrender. Det är riktigt nice tycker jag. En annan sak jag gillar med Kokosbutiken är möjligheten att skapa sina unika egna affisch där man kan välja att lägga till text, datum, namn eller annan information man önskar få tryckt. Det har jag själv gjort och har posters för vår bröllopsdag bland annat.

Igår satt jag med min treåriga dotter Elvira och tittade igenom  alla posters och hon hittade alldeles för många hon ville ha, men till slut kom vi överrens om den fina världskartan som du kan se som vild högst upp i detta inlägg. Hennes rum är redan fullt med liknande utbildanden affischer med bokstäver och siffror och de är faktiskt riktigt givande i denna ålder.

Gillar du att inreda med posters? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5206 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.