Vinn en iPad hos City Network

Som ni kanske vet så gästbloggar jag sedan ett par veckor tillbaka på Webbhotellet City Networks blogg. Där skriver jag om affiliatemarknadsföring. Jag har hittills pumpat ur mig 2 inlägg, "Affiliatemarknadsföring: En introduktion"  och "Så här kommer du igång med affiliatemarknadsföring". Går gärna in och läsa och kom med kommentarer.

Utöver mitt gästbloggande så är jag också medlem i juryn för den tävling som City Network nu kör där du har chansen att vinna en iPad. Tillsammans med Tommy K Johansson och Jesper Åström så ska jag utse en proffsbloggare bland alla tävlande. Ta dig en titt på tävlingsvillkoren och anmäl din blogg för chansen att vinna en iPad.

 

ipad_proffsbloggare_thumb

Det här inlägget postades i Tips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vinn en iPad hos City Network

  1. Pingback: Klockren damage control av City Network | Christopher Wendels

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *