Video: 5 tips till dig om affiliatemarknadsföring

För ungefär en månad sedan spelade jag inte en video med entreprenören Christian Rudolf, som också en en god vän till mig. Jag skrev tidigare om upplevelsen den dagen vi spelade in videon. Den var som sagt underbar och jag tackar Christian än idag för möjligheten till den upplevelsen. Det har fått in mig på ett helt nytt spår i mina tankar vad gäller att producera innehåll. Resultatet blev i alla fall: Fem tips för att bli en framgångsrik Affiliate!

Affiliatemarknadsföring är något jag brinner för och har jobbat med väldigt länge. Jag arbetar med affiliatemarknadsföring dagligen i min verksamhet. Både med egna projekt där prestationsbaserade ersättningsmodeller är det som gäller, och med kunders webbplatser där vi jobbar med konverteringsoptimering och konsultering kring deras affiliate-satsning.

I Tisdags började vi med spridningen av videon. Nu börjar vi närma oss 400 visningar, 20 bloggare som skrivit om den och länkat och en massa kärlek i andra sociala medier. Jag är supertacksam och glad över den feedback vi får. Det har kommit upp lite kommentarer om att kvaliteten på inspelningen inte är bra, men för oss handlar det inte om det i första hand. Vi vill leverera och dela med oss och det gör vi med en 3000 kr kamera som det filmades med där vi var just då. Så enkelt är det. Lite dåligt ljus och ljud hindrar oss inte att sprida vårt budskap och vår kunskap.

Jag är supernöjd, även fast det finns massa att förbättra med mitt framförande. Men det där växer man in i och nästa gång blir det mer avslappnat och lite mer djupdykning i det jag pratat om i denna video.

Återkom till mig med feedback, frågor och funderingar. Berätta gärna din historia och om du kunde ta med dig något från det jag berättade.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.