Vi lanserar Packlista.com

Nu var det längesen  jag skrev något vettigt har på bloggen. Tyvärr har jag absolut ingen lust att blogga längre, men jag hoppas att lusten vaknar till liv snart igen.

Här om dagen lanserade vi på Dream Builders AB tillsammans med Cycledev AB en systersajt till Resebokningen som heter Packlista. Sajten är helt enkelt en packlistsgenerator som kan hjälpa dig med att skapa en packlista inför din resa. Packlista.com är den första av flera planerade systersajter till Resebokningen som alla ska kunna integreras med Resebokningen och göra sajten mer levande och givande för besökaren. Så inom kort ser ni troligen en valutakalkylator, en vädersajt och andra sajter relaterade till resor.

9 Comments on Vi lanserar Packlista.com

 1. Fin idé, men resultatet blir lite dumt. Man får en lista med checkboxar som alla är ifyllda.

  Jag skulle nog vilja att min lista fick en unik URL så att jag kan gå tillbaks till den och kolla på den, alternativt att jag kan skriva ut den eller ladda hem som PDF och skriva ut vid ett senare tillfälle, och att checkboxarna då inte är ifyllda redan utan att jag checkar av allt eftersom jag packar (eller köper) sakerna.

 2. Grym tjänst Andreas! Hur lång tid tog det att skapa den och hur lång tid var ni tvungna att brainstorma tills ni kom fram till alla prylar som man måste ha med sig på resan?! 🙂

 3. Tjena Andreas, kul sida!! Jag testa den lite snabbt då jag ska till London nästa månad… men ack, inget England i listan. Men den kommer väl..

  Håller med Fabian att tex en PDF eller möjlighet att e-posta lista vore till hjälp. Det går att ta en skärmbild eller plåta med kameran så länge.

  En annan idé jag kom att tänka på är att det ska kunna gå att stryka över sådant du redan har eller inte vill packa.

  Lycka till!

 4. Har inte varit inne på resebokningen på ett tag och såg att ni gjort en del ändringar. Tummen upp för ”Call to action”… Kan tänka mig att inkomsterna ändrats om ni har kvar trafiken!

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*