Turistfällor | Arbetslogg 2009-07-24

I mitt arbete med att bygga upp mitt nätverk av reseguider så har jag försökt att tänka lite förbi de vanliga reseguiderna för diverse resmål runt om i världen. Ett resultat av detta är sajten som jag lanserade idag, Turistfällor.

Turistfällor.se är en sajt som ska beskriva olika turistfällor runt om i världen och alltså hjälpa turister som vill slippa sådant att komma förbi det och hitta annat att göra. Tanken är att sajten ska byggas av användarna, där de då kan skicka in egna tips om turistfällor att undvika. Tror det kan bli en bra sajt. Har en hel del material kvar att lägga upp men sajten är tillräckligt mogen för att lanseras.

För övrigt så har jag idag också petat runt lite på ytterliggare ett par sajter som ska lanseras inom kort.

 

2 Comments on Turistfällor | Arbetslogg 2009-07-24

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*