Tjäna pengar på att blogga

Sedan starten av denna blogg för 9 månader sedan så har jag inte tjänat en enda krona på den, i alla fall inte i direkt anslutning till bloggen. Jag har självklart indirekt tjänat på det då kunder och samarbetspartners hittat mig via bloggen. Det har heller aldrig varit min avsikt att göra det. Men nu har saker och ting ändrats. I och med min nya design fick jag (i mitt tycke) en chans att ganska snyggt smyga in lite annonsplatser på bloggen.

Jag kan säga att det har haft en ganska trevlig effekt. Sedan jag la upp den nya designen har jag redan tjänat ett par tusen kronor. Fortsätter det så, så har jag nu ännu större anledning att skriva mer och bättre innehåll. En morot är väl aldrig fel? Hoppas ni som läsare inte störs av förändringarna. Jag har i alla fall dragit in en del pengar på min sajt Samlingslån.

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

5 Comments

  1. Niklas. Inte alls så många besökare. Däremot är ju min målgrupp ganska klar och alltså tydligen intressant för annonsörerna och de affiliate-erbjudanden jag lagt upp konverterar hyfsat bra.

    Joel: Johns blogg är en av de inspirationskällorna till denna bloggs utseende.

  2. Det var inte dåligt, Andreas!

    Jag tycker inte att annonserna till höger stör det minsta, möjligen med undantag för den översta till vänster som inte visas (ser ut som en trasig bildlänk eller något sådant). Är kanske Opera som är orsaken till det?

Kommentarerna är stängda.