Sexleksaker för par

Många är det som förespråkar att använda sexleksaker tillsammans med en partner, och detta är av mångaskäl. För det första behöver alla förhållanden, särskilt långvariga förhållanden, en viss variation och nyhet för att hålla dem kryddiga och spännande. Sexleksaker ger olika känslor, nya möjligheter och inspirerar er att experimentera tillsammans som par. Är du kanske nyfiken på att prova g-punktstimulering, bröstvårtslek, bondage etc.? Japp, det finns en leksaker och tillbehör för allt. Faktum är att det förmodligen finns fler leksaker för det du gillar än vad du någonsin skulle kunna använda under ditt resterande sexliv.

För det andra hjälper sexleksaker dig att lära dig mer om din älskandes kropp – vad som tänder dem och hur de vill bli stimulerade. Att se din älskare tillfredsställa sig själv med en leksak kan öka intimiteten och vara en otroligt erotisk upplevelse. För det tredje och mest kritiska är att med upp till 70 % av kvinnorna som inte kan nå orgasm enbart genom vaginal penetration kan användningen av sexleksaker som ökar klitorisstimuleringen under sex vara en riktig game changer. I denna artikel följer lite tips för dig som vill introducera sexleksaker i din relation.

Ta snacket

När det gäller när du ska ha samtalet rekommenderas du gör det innan någon ”sexig stund” börjar. Att ta fram en vibrator från ditt hemliga förråd under sängen och vifta med den i ansiktet på din älskare mitt i samlaget kan vara störande och eventuellt ge bakslag, även om dina avsikter är goda. Närma dig ämnet med empati och känslighet. Vissa partners kan känna sig hotade eftersom de redan känner underliggande ångest över sina prestationer i sängen, eller tror att en leksak antyder att du är missnöjd med dem som älskare. Du kanske också är lite nervös om du avslöjar en fantasi eller en kink som din partner inte vet om än.

Låt samtalet handla om er båda som par. Försäkra din partner om att sexleksaker är avsedda att förbättra, inte ersätta det ni har tillsammans.

Shoppa sexleksaker tillsammans

Om ni båda är nybörjare på att använda sexleksaker tillsammans kan det vara en riktigt bra idé att följa er nyfikenhet och bekanta er med vilka alternativ som finns. Mer än så är det ett otroligt tillfälle att prata med din partner om era intressen, fantasier och kinks.

Du kan göra detta online i en nätbutik eller i en fysisk sexbutik. När du handlar i en butik har du fördelen att se och känna på leksaker IRL, vilket kan ge dig en bättre uppfattning om vad du gillar medan online shopping är mer diskret och du får en större möjlighet att i lugn och ro läsa på om olika sexleksaker och hur de används. En nätbutik som säljer sexleksaker är Sinamatic.

Sinamatic säljer sexleksaker, sexiga underkläder, BDSM leksaker & Fetishkläder till låga priser. De riktar in sin butik mot den medvetna, sexuella och lite mer frigjorda människan som vill testa nya saker. Alltså perfekt utbud för dig och din partner när ni tillsammans ska bygga upp leksakslådan för kommande sköna stunder.

About Andreas 5209 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.