Roliga prylar är roligt som fan

Jag lovade e-handlarkungen ”The Dan” att skriva en recension om min upplevelse av hans nya butik. Villkoret var att han levererade mina produkter snabbt som blixten. Sagt och gjort. Han klarade det. 24 timmar senare fick jag min avi och gick ner till Postens ombud för att hämta ut mitt paket.

Roliga prylar heter Dans butik. Och där säljer han just roliga prylar. Jag beställde ett par lufttrummor. Vilket visade sig vara en helt värdelös pryl. Men det kanske är jag som saknar taktkänsla bara. Som bonus fick jag en ask Bacon Mints. Det luktade totalt vidrigt men det smakade faktiskt helt ok.

Nu till shoppingupplevelsen och butiken i allmänhet. Här har Dan verkligen fått fram något bra. En trevlig och lättnavigerad butik. Mycker trevliga och roliga produkter. Dan är en veteran i e-handelssammanhang och det märks att han har koll vad vad det handlar om. Toppbetyg från Andreas Bard som älskar roliga prylar och gadgets.

3 Comments on Roliga prylar är roligt som fan

  1. Kan bara instämma! Jag är förvisso inte kund, men siten ger ett bra intryck. Att sen veta vem det är som äger den är i detta fall ett kvalitetsmärke i sig! …tror jag ska slå till på en sån där geek tattoo 😉

    …när får vi se Dan/Bard the webshop då? 🙂

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*