Prisjämförelse

Prisjämförelse

Arbetet med att kunna lansera prisjämförelse siterna jag haft under utveckling börjar närma sig slutet. Buggar har fixats och anpassaning för svenska marknaden och nischen lika så. Nu återstår bara designen och den ska enligt mina kära utvecklare vara klar i morgon. Så fort jag får klartecken lanserar jag. Det jag har framför mig efter lansering är:

  • Sökmotoroptimering. Ska göra det mesta själv med lite stöd från kunniga vänner.
  • Marknadsföring. Ska använda mitt egna nätverk av webbplatser att annonsera på främst förutom sökmotormarknadsföringen. Kommer även köpa lite inlägg på ett par relevanta bloggar.
  • Sälja in konceptet till de målgrupper jag riktar in mig på. Slutkunder är absolut inget problem dock så är företagen som listats ett litet större problem. I alla fall vad gäller det ena konceptet. Enligt min egna erfarenhet så är det många gamla sura anti-dator gubbar som arbetar i denna bransch. Men de går väl i pension de med någon gång? 🙂 Ska börja testa skicka ut personliga mail till ett par aktuella aktörer för att få lite feedback. Senare kan det bli aktuellt med ett par säljsamtal.
  • När användarbasen byggts upp lite kommer jag lansera ett guldmedlemskap för de som annonseras. Sitter nu och funderar på vad det ska innehålla och har kommit fram till en sak än så länge, direktkontakt mellan kund och listat företag via något slags PM system.

Ska bli skönt att få detta lanserat nu. Som ni vet om ni följt denna blogg ett tag så har jag ett par projekt som är i stort sett klara och ligger på kö. Vissa på grund av för stor arbetsbelastning, vissa av lathet och andra för att det inte riktigt är 100% klara.

About Andreas 5202 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.