Presenttips – Beebook

Snart är julen här och jag har scannat webben efter roliga presenter till barnen. Finns mycket roligt, speciellt gillar jag personliga barnböcker och liknande, så idag i sista sekunden la jag en beställning på BeeBook med en bok till min son Elliot så att vi hinner få den innan jul. Härligt.

Att jag gillar idén extra mycket är för att jag själv varit i startgroparna för ett liknande koncept där man kan köpa en barnbok eller MusikCD med personligt innehåll för barnen. Tycker det är helt suveränt och att Beebooks tjänst och beställningsprocess är gör smdig gör att jag absolut vill premiera dem med detta blogginlägg och tipsa dig om ett ställer för att hitta presenter, och om du beställer innan dagen är slut även en julklapp.

Glöm inte att titta på mina tidigare julklappstips också!

Saknar ni aktivitet från mig så kommer det snart en mastodont bloggpost med namnet "100 resurser för Internetmarknadsföring" som är värd att vänta på.

 

2 Comments on Presenttips – Beebook

  1. Att man inte tänkt på detta tidigare. Men Andreas, det kanske finns inom någon annan bransch som man kan starta något liknande?

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*