Pokaler till vinnaren

Inlägget är skrivet i samarbete med Prishuset.se

Jag är sedan många år en relativt aktiv Sportpappa, eller just nu främst fotbollspappa. Och nu sedan 1 år tillbaka när mina barn spelar i den fantastiska föreningen Björkviks IF, där det finns ett fantastiskt engagemang både från spelare, föräldrar, ledare och styrelse. Som det ska vara i en idrottsförening.

Till inomhussäsongen så börjar jag nu som tillfällig assisterande tränare i mina barns lag, så nu blir mitt engagemang i föreningen ännu större. Det ska bli riktigt spännande då det är över 13 år sen jag var coach sist, och då var det basket som gällde.

En sak som alltid är aktuellt i sportföreningar är det här med medaljer och pokaler för till exempel avslutningar och cuper. Och där vill man som ansvarig för det hitta produkter med bra kvalitet och till bra pris.

En nätbutik som bland mycket annat säljer medaljer och pokaler är Prishuset.se. De har ett stort utbud av både budgetmodeller och exklusiva varianter av pokaler och medaljer. Så valet är ditt om det blir en billig i plast eller en mer lyxig och exklusiv variant i äkta 925 silver.

De erbjuder även gravyr av pokaler så att du kan få det ändrat det passar dina behov och gör pokalen ännu mer personlig och exklusiv. Perfekt för cuper din förening anordnar. Prishuset har en fysisk butik i Stockholm.

Jag har hittat en produkt i deras sortiment av fotbollspriser som är en favorit som jag funderar på om laget ska få vid säsongsavslutningen. Lägger till bilden nedan men den heter ”Fotbollsskor/boll”. Riktigt snygg och skulle nog bli många nöjda barn som får ställa den på hyllan hemma.

Är du engagerad i någon idrottsförening? Brukar ni anordna mindre egna cuper? Lämna gärna en kommentar nedan.

 

About Andreas 555 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*