Nätverksträff

Under Torsdagskvällen så spenderade jag ett par timmar med ett gäng andra webbinriktade entreprenörer på en nätverksträff anordnad via forumet Webmaster Network. Jag gillar dessa träffar och jag tar varje chans jag har till att nätverka med likasinnade, konkurrenter eller ej, spelar ju fasen ingen roll. Det är alltid givande.

Vi träffades på sunkhaket Carmen i Stockholm där vi snackade skit, lite domännamn och annat webbrelaterat. En mycket lyckad kväll, tyvärr hinner man inte prata med alla men att få ett ansikte på folk ger mycket bara det för fortsatta diskussioner på nätet.

Jag spenderade största delen av kvällen till att prata med två mycket kompetenta och härliga personer, Jonathan Sulo och Peter Forsman. Dessa två ska jag se till att träffa oftare, både på ett proffesionellt och på ett personligt plan. Kvällen avslutades rätt så tidigt och vår sista diskussion tog vi på vägen till våra respektive färdmedel på väg hem.

Tack för en lyckad kväll alla inblandade.

About Andreas 549 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

1 Comment

  1. @Andreas – Får lov att bocka och buga för de fina orden. Jag tycker också att det var trevligt och intressant – inte minst över att träffa flera av wn-besökarna. Var kul att få träffa dig IRL och jag ser fram emot en fortsatt kontakt och hoppas på flera träffar av den här typen.
    Tråkigt nog hinner man som sagt inte inte med att språka med alla man vill, men en del hinner man ju med..
    //Peter

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*