Mycket prat och lite verkstad?

Egentligen inte. Men däremot har jag skrivit här på bloggen om webbplatser jag har utvecklat och som alltid inom kort ska lanseras. Nu blir det inte alltid som man tänkt sig. Man snubblar liksom på mållinjen med vissa saker. Dels att det inte ser ut som man tänkt sig från början och sen att problem uppstår på vägen. För mig har det handlat mycket om att få de till perfektion. Åtminstonde enligt mina mått.

Jag har i alla fall 5 mycket trevliga webbplatser som skulle kunna lanseras inom kort och först ut är en av de prisjämförelsewebbplatser jag jobbat med. Det får dock vänta ett tag till. Arbetsbördan är alldeles för tung nu. 

Hur som helst håll ögonen öppna. Det kommer hända en del spännande saker här. Först ut är en uppdatering av designen på denna blogg.

About Andreas 5206 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.