Mycket prat och lite verkstad?

Egentligen inte. Men däremot har jag skrivit här på bloggen om webbplatser jag har utvecklat och som alltid inom kort ska lanseras. Nu blir det inte alltid som man tänkt sig. Man snubblar liksom på mållinjen med vissa saker. Dels att det inte ser ut som man tänkt sig från början och sen att problem uppstår på vägen. För mig har det handlat mycket om att få de till perfektion. Åtminstonde enligt mina mått.

Jag har i alla fall 5 mycket trevliga webbplatser som skulle kunna lanseras inom kort och först ut är en av de prisjämförelsewebbplatser jag jobbat med. Det får dock vänta ett tag till. Arbetsbördan är alldeles för tung nu. 

Hur som helst håll ögonen öppna. Det kommer hända en del spännande saker här. Först ut är en uppdatering av designen på denna blogg.

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

4 Comments

 1. Ska man bortse från publicerat innehåll så har du haft en strid ström av artiklar vilket tyder på engagemang. Att projekt från tid till annan stannar upp är inget nytt och har som oftast en logisk förklaring. Hur till vida du har gjort vad du kan för att färdigställa berörda projekt kan bara du svara på. Ska man i tillägg se till den nuvarande arbetsbörda du har, för att inte tala om den kommandes, så är det acceptabelt, iaf vad mig anbelangar, att färdigställa och lansera en produkt tar lite längre tid än planerat.

 2. Tack för dina visa ord Silfverstierna. Det är ibland svårt att se det man faktiskt gjort bra när man själv känner att man inte riktigt har nåt ända fram.

 3. Tjenixen Andreas,

  Måste säga att handling väger alltid tyngre än ord och ett personligt tips från coachen är att fokusera på att slutföra det du har påbörjat innan nästa projekt.

  Jag talar av egen erfarenhet och mina ~15 projekt i garderoben 🙂

 4. Hallå där Hjalmar.

  Jo jag vet ju att det är det bästa. Det är där mitt problem ligger. Även fast man gör om misstaget om och om igen. Det är något äckligt driv inom en som aldrig tar stopp. Det roliga är att jag ”handleder” andra att slutföra ett projekt i taget men inte lever som jag lär. Roligt det där hur mn fungerar.

  Jag anser mig vara en man av handling men jag inser mina begränsningar halvvägs ungefär. Men någon gång ska man väl rycka upp sig och slutföra något till 100%.

Kommentarerna är stängda.