Mobilt bredband

Har nu för första gången fått testa det mobila bredband som jag beställde från 3 för ett par månader sedan. Eftersom att jag rör på mig en del så vill jag vara friare med arbetet och inte känna press på att behöva gå på Internetcafé eller låna kunder eller vänners datorer. Och detta ger verkligen frihet.

När jag skriver detta så sitter jag på tåget hem från ett besök hos svärmor Lotta där vi har haft lite julfirande i förskott då vi inte hinner ses under juldagarna.
Mellan  julskinka och present öppning så har jag kunnat kolla mailen och serverstatus med jämna mellanrum. Något som gjort mig grymt mycket mer avslappnad.

Jag  trodde absolut inte att det skulle fungera så bra som det gjorde. Hastigheten var helt ok och inte ett ända avbrott har jag stött på. Och det var i den lilla byhålan Oxelösund som kan jämföras med min egen hemstad Nynäshamn. Då kan jag nästan räkna med att det går bra där också. Men det har väl med hur nära en station man sitter va?

Det passar nu också alldeles utmärkt om jag får kontor lagom till årsskiftet då jag slipper köpa ännu ett bredbandsabonnemang. Jag håller tummarna.

Vad har ni för erfarenhet av mobilt bredband?

About Andreas 549 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

1 Comment

  1. Jag har inte haft möjlighet att prova det ännu, jag har bara läst om Dans problem med Tre… Jag tycker att konceptet är väldigt intressant, och jag är sugen på att prova. Men jag är inte säker på att jag vill binda upp mig för 12 eller fler månader för att få ett bra pris.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*