Mitt projekt – tidsskillnad.se

Under 2018 hade jag bestämt mig för att återigen satsa på resenischen och investerade under denna period flera  hundra tusen kronor på domännamn, programmering och textinnehåll. Nu blev det aldrig något riktigt av det och jag har sålt och lagt ned det mesta jag har inom resor. Men en sajt som jag har kvar som rör resor, men ändå ockås är bra bra informationssajt för att hitta fakta, och som är lite av en favorit då jag vet hur mycket trafik det kan dra till sig och förmedla vidare,  det är Tidsskillnad.se.

Sajten blev liggande och så upptäckte jag lite av en slump att den rankar rätt bra och drar in en 1000 besökare från Google i månaden.

Tidsskillnad.se är helt enkelt en sajt där du enkelt kan jämföra vad klockan är i två olika länder eller ta fram listor med olika tidszoner.

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

2 Comments

  1. Kul med lite information om dina projekt.
    Innebär 1000 besökare i månaden att en sådan sida bär sina egna kostnader och kanske även genererat lite profit? Såg att du använde dig av där?

    • Tack Joel! Kul med en kommentar som inte är spam, det var längesedan på denna blogg 😉
      Den har bara Adsense just nu och det drar inte in mycket men då jag bara har domänen och en liten del av webbhotellskostnad så täcker det iaf det.

Kommentarerna är stängda.