Min onlinevideo-debut

Får du inte se här idag men jag vill berätta om den fantastiska upplevelse jag hade igår när jag tillsammans med Christian Rudolf spelade in, dels en video där jag jag ger tips och sen också en intervju med mig.

Det jag har förstått nu är att formatet video är något för mig. Något jag borde ha börjat med för länge sedan. Jag är bättre på att snacka än att skriva. Jag uttrycker mina känslor på ett mycket kraftfullare sätt och jag förmedlar dessa känslor tydligare. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskade att se mig själv stå där och predika, när jag nu fick se resultatet av videon. Jag kände mig riktigt stolt, självsäker och nöjd.

Nu vet jag att EntreprenörTV blir av och att det kommer bli något, riktigt riktigt bra. Tack återigen Christian för att du värmde upp mig inför vad som komma skall och för att du på ett sådant fantastiskt sätt inspirerar och ger energi.

6 Comments on Min onlinevideo-debut

  1. Har läst lite på bloggen och din drivkraft samt uppfinningsrikedom är beundransvärd. Jag är övertygad om att dessa projekt kommer generera dig pengar, som i sin tur är medlet man kan köpa sin frihet med idag. Har du någon gång funderingar kring existentiella frågor rekommenderar jag lite läsning på min länkade blogg.

    Lycka till!
    Mvh,
    Filosofen

  2. Det kommer bli helt underbart! Något jag verkligen saknar är en entreprenörpodcast och det är alltid mycket roligare när det är video. Hoppas allt blir klart snart!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Tommy k Johanssons blogg om datorer & Internet

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*