Mer krydda i sovrummet

Inlägget är skrivet i samarbete med Vuxenkul.se


De flesta har nog erfarenhet av att använda sexleksaker för extra njutning i ensamhet när ingen annan finns med att hjälpa till men att våga ta steget att ta med sexleksaker med in i sovrummet tillsammans med en sexpartner är en fantastisk upplevelse som lätt tar sexet till en ny nivå och bidrar med extra krydda i sexlivet. Du får möjligheten att öppna upp dig på ett nytt sätt med att visa din partner hur du gillar att tillfredsställa dig själv med sexleksaker, du kan experimentera för att se om din partner gillar leksaker och du försöker ta reda på om ni gillar att använda dem tillsammans inför varandra.

Om du varit tillsammans med din partner länge så känner nu troligen varandra in på djupet och även när det gäller det intima men ibland kan en nära relation och det vardagliga störa den sexuella relationen. Sex kan bli förutsägbart, rutinmässigt eller till och med kännas som ett måste. Ett av de enklaste sätten att öka tempot från milt till hett är att införa sexleksaker i ert sexliv. Allt som krävs är att våga släppa fram en lekfull attityd, våga visa vad du verkligen gillar och sen sätter bara fantasin gränser.

Ett första steg för att för att komma igång med sexleksaker i er relation är att tillsammans shoppa hemma sexleksaker ni tror ni skulle vilja testa tillsammans . Vuxenkul är en nätbutik som säljer billiga sexleksaker, här hittar du allt du och din partner kan behöva så som dildos, kukringar och klitorisvibratorer.

En sak vi verkligen vill pusha för är lufttrycksvibratorer. Om du gör något så enkelt som en sökning på ”Satisfyer” i valfritt sociala medier så kommer du få hundratals ”recensioner” från kvinnor världen över om hur dessa lufttrycksvibratorer förbättrar kvinnors sexliv. Så är du kvinna och har missat detta så se till att gå in och beställ en genast.

För inspiration kan du och din sexpartner surfa in på Vuxenkuls sexblogg som är full med spännande inlägg.

About Andreas 5206 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.