Lite nya nätbutiker från min entreprenörskrets

Det kommer mycket nytt hela tiden från det gäng webbentreprenörer som jag har i min krets. Riktigt kul att se. Självklart ska dessa få en liten push här av mig för jag älskar människor som faktiskt gör saker och inte bara snackar.

Billy Öhgren ligger inte på latsidan. Efter att under en period drivit nätbutiken iPhonetillbehör så drar han nu igång butiken iPadtillbehör. Bra grej, snyggt och roligt att se folk som satsar på rätt smala nischer.

Dan Nilsson, mannen med mottot "flest nätbutiker när han dör vinner" lanserade nyligen ännu en ny butik. Denna gången handlar det om Tshirts. Kan vara Dans snyggaste butik för övrigt!

Niklas Kvarnström, en person jag har haft nära kontakt med i många år och en ung entreprenör som jag därmed följt från start har nu äntligen lanserat sin butik Rockshirts där han säljer bandtshirts och merchandise. Butiken bygger på hans egna ehandelssystem också. Kul!

Martin Horak som är en relativt  ny kontakt har valt en redigt smal nisch och säljer numera Blurayskivor och andra Blurayrelaterade prylar så som brännare. Kan blir bra det där!

Jon Gotlin vill att vi tänker på miljön och cyklar mer men han vill också att vi tänker på våra skallar och säljer därför ny cykelhjälmar i butiken HeppHepp,

Stefan Nilsson är rädd om oss och erbjuder oss att köpa kondomer i hand kondombutik Kondomakuten.

Alla behöver vi strumpor och det är något som Martin på Strumpgalen tänker erbjuda oss.

 

3 Comments on Lite nya nätbutiker från min entreprenörskrets

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Stefan tipsar – 21 June, 2010

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*