Kära kärleken

Inlägget är skrivet i samarbete med hittakärleken.se

Jag tror de flesta människor är lite kära i kärleken. Du vet den där känslan när man blir kär, den är nog svår att slå när det gäller den lycka och spänning den skapar i kroppen. Om man inte är tillsammans med någon så är nog längtan efter kärleken alltid stor, och är man tillsammans med någon och inte känner sig kär är det nog dags att leta sig vidare för att hitta den känslan igen. För jagär övertygad om att den känslan är viktig för ens välmående, även om det ibland kan räcka med att hitta kärleken till sig själv och att det är skillnad på att vara nykär och kär så är det ändå något jag är nästan säker på alla människor behöver i sitt liv!

Hur dejtar man då 2021? Vilken dejtingsajt eller dejtingapp ska man använda? Är det bara Tinder och att svajpa som gäller? Nedan ger vi några tips när det kommer till dating.

  1. Testa fler olika plattformar för dating, lås dig inte vid bara en datingapp.
  2. Våga dig ifrån onlinedejting. Ge dig ut och hitta andra sociala sammanhang där du kan få en dejt.
  3. Var försiktig. Jag tycker att man ska våga mycket men det skadar inte att kolla upp personen man ska träffa lite, och se om några varningssingnaler dyker upp.
  4. Våga! Känns det bekvämt där bakom skärmen men att det är lite läskigt att ta nästa steg? Släpp det och våga chansa, du kan missa ditt livs kärlek annars.
  5. Var ärlig och rak. Spela inga roller, var den du är. Annars blir det inte bra när dejtandet går över till något mer seriöst.
  6. På samma spår som punkt 5, använd nya bilder. Om du använder 10 år gamla bilder så kommer så klart verkligheten ikapp till slut.
  7. Bredda ålderspannet. Även om man kanske ska hålla sig inom vissa gränser så lär det in skada att utöka den ålder man söker partner inom lite. Du kanske blir positivt överraskad av en som är 10 år ynger eller äldre!
  8. Våga ta initiativ. Det är något som många uppskattar. Var den som messar först, var drivande i er diskussion.

Dejta lugnt.

 

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.