Helgjobb

Sitter och jobbar lite här hemma idag. Har jobbat som en galning hela den här veckan, på grund av sjukdom och ledighet i teamet. Sen har jag också gett mig fan på att få upp en massa sajter, som jag skjutit upp på att göra-listan alldeles för länge. Så det har blivit jobb in på sena natten av ren envishet denna vecka.

En sak jag har upptäckt nu när jag jobbat mycket hemifrån är att det numera fungerar jättebra att sitta hemma och jobba. Allt bara flyter på utan distraktioner. Jag har inte klarat av det förut utan har alltid åkt in till kontoret för att jobba. Hur som helst så är det otroligt skönt att kunna välja att jobba hemma.

Idag har jag suttit ett par timmar och dragit upp affiliate-sajter till både mig själv och åt kunder. Bland annat Takboxar.net, Bläckpatronen och Florist har kommit upp idag. Alla har bara grunden klar, men de kommer inte behöva så mycket mer engagemang för att i alla fall börja rulla.

Jag har kylskåpet fyllt med Red Bull, Cola Zero och jag har även en rabattkod på Onlinepizza.se, så det här kan nog bli en bra arbetsdag, utan avbrott.

 

About Andreas 626 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

1 Comment

  1. Kul att du har dykt upp igen andreas!

    Har ju sneglat lite på vad du har sysslat med under åren. Förr eller senare brukar man ju halka in på någon ”Bard-kreation” när man surfar omkring. Har funderat lite på att länka till mina sidor från sidokolumnen på en blogg, precis som du har gjort i många sammanhang. För varje ny post får man ju en länk… Vad är dina synpunkter på det? Vissa säger ju att man ska undvika att länka till samma sidor från alla sina poster. Vad är ditt intryck? Ger dessa länkar något ”nuförtiden”?

Kommentarerna är stängda.