Heja Norge!

Jag har de senaste veckorna jobbat och slitit som ett djur för att hitta vägar för oss att etablera projekt på flera marknader här uppe i Norden.  Det handlar främst om länderna Norge och Finland men även Danmark är intressant för oss. Anledningen till att vi vill komma över gränserna är för att vi har fått kundförfrågningar om annonsering mot dessa marknader inom flera nischer.

Jag har fått mycket hjälp i min jakt via sociala nätverk så som Twitter, Bloggy och Facebook där Fredrik Näs, mannen bakom tjänsten Domainz har varit framstående. Vi har fått schyssta och konkreta tips allmänt om marknaden och blivit skickade i rätt riktning.

Så nu så har jag äntligen fått tag på ett par Norska skribenter varav jag har hunnit testa en kille vid namn Amund, med goda resultat.  Norge here we come! Heja Norge!

 

 

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

3 Comments

  1. Tack før Fina ord Andreas, jag hoppas du satsar hårt på Norge, det är en mer outvecklad marknad än i Sverige. Mycket potential med andra ord!

    MVH Fredrik Näs

  2. Ska bli intressant att se när du tar över Norden. Jag följer bloggen stenhårt! Ett samarbete kanske kan vara på sin plats?
    MVH Tobias Eriksson, 1000hemsidor.com

Kommentarerna är stängda.