Hårförlängning

Inlägget är skrivet i samarbete med PozeHair.se

Löshår och hårförlängning är något som verkligen blivit populärt och som används av många, främst kvinnor, och frisörsalonger. Som uppvuxen i en frisörfamilj så är detta med hår en stor grej och att följa hår- och stylingtrender är en del av livet. Jag har själv fått vara hårmodell och testat på många olika frisyrer, färger och styling under åren. Jag använder själv inte löshår eller hårförlängning själv men älskar det och det fantastiska resultatet det ger precis alla som har det (i alla fall alla som har satt in den ordentligt och proffsigt). Nedan tänkte jag dela med mig av lite tips från proffsen när det kommer till löshår och hårförlängning.

Läs på eller prata med proffsen

Ävrn om du ska sätta in löshår själv hemma så är det en god idé att läsa på ordentligt om det innan. Använde Google och YouTube. Om du efter det, eller redan innan, känner att det är bättre  att få proffesionell hjälp så är det bara att boka en konsultation gällande hårförlängning på en salong, som till exempel Poze hair, som är proffs på det.

Hårförlängning hemma eller på en salong?

Hårförlängning är inte billigt, och så klart blir det billiga att sätta i löshår hemma än att gör det på salong.

Även om det så klart kan bli bra hemma när du gör det själv så är det klart att du hos en salong där frisören är expert kan få ett garanterat bättre resultat och de kan dessutom säga hur ditt hår mår och ge dig tips på skötsel och åtgärder.

Hur mår ditt hår?

Om du använder löshår ofta och sätter in och ut flera gånger så kan det så klart påverka ditt vanliga hår. Här kan det vara läge att prata med en expert, ditt hår kan behöva vila.

 

 

 

 

About Andreas 555 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*