Hänt på webben senaste tiden

Bloggvärde
Jonas Lejon lanserade igår ännu en tjänst i hans bloggtjänst nätverk. Denna uför en värdering av din blogg. Nu ska inte värdet som denna sajt tar fram med hjälp av t.ex. inlänkar och Page rank tas på för stort allvar men visar ändå på ett sätt hur väl man lyckats bygga sin blogg.

Sushikartan
Ted Valentin är en person som imponerar mig och många andra. Ted har redan startat och även sålt vidare en rad intressanta tjänster och har nu lanserat sitt senaste projekt, Sushikartan. Denna tjänst är en i en rad karttjänster som Ted sk lansera.

Själv har jag ingen direkt kärlek till sushi, men jag älskar konceptet med recensioner och kartor och har gjort det sedan MojoPages slog upp portarna under 2007.

Hur man bli rik på spam
Dan Nilsson har visat oss hur man blir rik på spam, eller i Dans fall blir rik på att lära folk att spamma. Men Dan gör det på ett nytt mer miljöförstörande sätt. Han skickar på tradionellt sätt med papper och vanlig postgång.

Det som detta egentligen handlar om är att Dan ännu en gång lyckats med en gerilla-kampanj. Här för att promota denna produkt som säljs i han butik, Roliga Prylar.
Jag är dock lite besviken, då inte jag blev spammad.

Flygstolar
Markus Jalmerot har lagt i en hög växel sedan han blev en fri man. För några veckor sedan lanserade han Flygstolar, som är en sökmotor för att hitta billiga flygstolar. Konceptet känns igen och det finns flertalet liknande sajter. Flygstolar känns som en bra motor, frågan är om de kan utmana de andra?

Resor är hett och kommer alltid att vara hett.

2 Comments on Hänt på webben senaste tiden

  1. Det var så lite så 🙂

    Jag har 2 mindre, ”hobby-projekt” på gång. Lanseringen av mitt huvudprojekt Priskraft kommer dock i slutet av Augusti då vi ska ha en ordenltig grillsfest inför releasen där du är hjärligt välkommen …

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*