Ge bort något minnesvärt

Födelsedagar, jul, alla hjärtans dag och bröllop är bara några av de olika tillfällen då presenter brukar vara ett viktigt inslag. De flesta har nog någon gång känt att just införskaffandet av presenter kan vara utmanande. Det är inte nödvändigtvis den present som var dyrast i inköp som blir den mest uppskattade. Det finns fler saker än pengar som ger en gåva värde. En personlig present visar att du verkligen haft mottagaren, och kanske er relation, i åtanke. Detta kommer med största sannolikhet få stor uppskattning av den som får presenten. Framöver följer en guide till personliga presenter som kommer göra presentletandet mycket enklare!

Kombinera nytta med stil

De flesta människor har någon form av intresse. Denna hobby kan med fördel utnyttjas för idéer och sedan kan en personlig touch sättas för att göra det hela lite mer unikt. För den träningsintresserade kan träningspassen göras mycket roligare med en lyxig vattenflaska med en snygg och passande gravyr. Skärbrädor eller en exklusiv kökskniv kan graveras och bli den perfekta gåvan till den som ägnar sig mycket åt matlagning. Även små saker som är till hjälp i vardagen kan göras mer personliga. Till exempel en nyckelring med ett fint foto av någon eller något som mottagaren tycker om eller en almanacka som designas på liknande vis.

För den humoristiska

Även om nödvändiga saker alltid fungerar att ge bort så föredrar vissa presenter med mer humoristiska inslag. Till den där kompisen eller släktingen som redan har allt kan det vara en rolig idé att ge något som egentligen inte är till så stor nytta, men som blir desto roligare om en personlig prägel sätts på. Ett stort pussel som bildar ett fotografi, strumpor med ett foto tryckt på, ett par personliga flip-flops eller en kortlek med en rolig bild på kommer garanterat att generera skratt och bli ihågkommet långt senare.

Ätbart går alltid hem

”Vägen till hjärtat går via magen” sägs det ibland och visst ligger det någon sanning i det! Ett tips till den som står inför ett presentköp till ”den som redan har allt” är att välja något som går att äta eller dricka. Det är få personer som skulle tacka nej till en lyxig chokladask, en fin flaska bubbel eller varför inte ett gäng exklusiva oljor eller kryddor? Det som saknas för en riktig fullträff är den personliga touchen. Här sätter bara den egna fantasin gränser. Vad vore mer passande till alla hjärtans dag eller en årsdag än en chokladask som föreställer dig och din partner och en flaska mousserande vin med en kärleksförklaring eller ett särskilt datum ingraverat?

About Andreas 604 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.