Frankeringsmaskiner

Inlägget är skrivet i samarbete med Nestil

Första gången jag stötte på det här med frankeringsmaskiner var när jag var 18 år gammal och gick på gymnasiet. Gymnasiet jag gick på och kommunen hjälpte då till att fixa sommarjobb och till mig erbjöd de jobbet på Nynäshamns kommuns post och vaktmästeri som login kommunhuset. Där var ett av mina jobb att frankera brev åt politiker och tjänstemän i kommunen. Så där blev jag utbildad i den frankeringsmaskin de hade, den var inte allt för avancerad och bra men jag frankerade hundratals brev och då och då vissa politikers privata paket till barnbarnen. Det var väl en löneförmån för dem tyckte de.

Sedan dess har jag inte stött på det allt för ofta. Men nu är en business på gång där det kommer behövas för fakturering och marknadsföring.

Vad är då fördelen med en frankeringsmaskin? Varför inte bara frankera alla brev manuellt?

  • Du behöver inte köpa frimärken – du laddar snabbt och smidigt ner porto direkt från frankeringsmaskinen.
  • Portot är lägre så du sparar pengar. Perfekt för det företag som skickar väldigt mycket fakturor eller andra brev 
  • Den ger dig alltid ett korrekt porto – den inbyggda vågen hjälper dig med det. Detta är riktigt bra. Vet inte hur många gånger jag har varit osäker och satt på extra porto.
  • Det går otroligt mycket snabbare än att frankera manuellt.

Ett företag som säljer frankeringsmaskiner i flera olika modeller är Nestil. Det har varianter av frankeringsmaskiner för all behov. De säljer användarvänliga och effektiva frankeringsmaskiner och Nestil bjuder ditt företag på leverans, installation och serviceavtalet första året. Det är en bra deal.

Använder du frankeringsmaskin på ditt företag. Finns det fler fördelar? Kommentera gärna nedan.

About Andreas 5199 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.