Från fullt uppkopplad till totalt avkopplad

Från ett ständigt uppkopplat och arbetsfullt liv så har jag senaste dagarna gått över till ett helt nedkopplat liv som har gett en otrolig avkoppling och tid till att njuta av livets goda. Detta har inneburit att jag kan ge mycket tid till min familj och tid till mig själv att tänka på annat. Jag hade planerat att arbeta och beställt ett tillfälligt mobilt bredband från Telia då det mobila bredband jag har från 3 inte fungerar i de djupa Jämtländska skogarna. Men fick inte igång det med mobilen som modem så det var bara att lägga ned det projektet och tur var väl det egentligen.

I torsdags bar det alltså av från Nynäshamn och Stockholm till den lilla byn Sörbygden där jag har ett hus sedan många år tillbaka. Detta är en by där min morfar är född och uppväxt och ett ställe där jag spenderat varje sommar de senaste 24 åren. Så det finns ett starkt band till detta ställe och nu ska Elliot få uppleva samma sak.

Detta var Elliots första långa resa och med byten i både Sundsvall och Bräcke så var det en hel del slit och släng, fram och tillbaka men lillkillen var hur cool som helst och klarade resan galant. Lite fördel hade vi i och med att vi reste i första klass på x2000. Lite mer utrymme och så är ju skönt.

Nu sitter vi i alla fall på tåget hem och jag passar på att jobba igen lite så att jag kan sova ut i morgonbitti. Det är inte alltid lätt att vara ledig när man driver eget.

Elliot och Andreas

About Andreas 604 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.

3 Comments

  1. Jag känner precis igen detta, min familj har ett ställe vid Byske Havsbad i vid kusten i Norrland där jag spenderat varje sommar sedan knatte. Känner verkligen en dragning dit när högsommaren nalkar. I år blev det två underbara veckor där.

  2. Härliga tider Per. Man behöver det verkligen som vi jobbar och det är skönt att ha ett ställe att längta till.

1 Trackback / Pingback

  1. Commission Junction bjöd in till after work — Jonny Elofsson

Kommentarerna är stängda.