Fotboll, öl och en massa webbpersoner

Igår så hade vi den första av alla planerade ”Super Football Friday”, som är en spin off på våra normala ”Casual Friday-träffar”. Skillnaden här är att blod, svett och tårar är inblandade.

8 st totalt var uppslutningen efter att ett par personer hade avanmält sig. Jag tillsammans med min affärspartner Jakob Naredi, Anders Sporring, Per Gustavsson, Anders Granström och Markus A. från Constant och Gustaf och Magnus från Solutions. Mycket SEO-folk med andra ord. Vi lyckades också få 3 pigga 17-åringar(?) att spela med oss och de förstod direkt att vi arbetade med datorer. Varför?


Jag och de två Anders började med att dricka en varsin kall en medan vi väntade på resten.


Jakobs armar räcker inte till i det stora målet.


Överblick över den allt för stora planen (i alla fall för oss).


Mycket aktivt och felfritt spel. Skoja bara, men kul hade vi.

Jag blöter ansiktet efter en riktig ansträgning från min sida.


Efter 5 minuters effektivt spel kom första ölpausen.


Per och Anders är glada över den ljumna ölen och allt behind the scenes snack med hemligheter.


Så här glada blev vi i diskussioner om lukrativa branscher.


Per börjar fnissa efter en öl. Jag trodde norrlänningar tålde en del? 😉

Kvällen avslutades på den sunkigaste kinarestaurang som jag ätit på. Men kvällen i helhet får ändå toppbetyg. Nästa gång är väl du också med?

Foto: Anders Sporring

7 Comments on Fotboll, öl och en massa webbpersoner

 1. hehe! Kul med kommentarerna! Och det var en homla tur att jag inte var med på restaurangen…..Sunkigt vet jag inte om jag gillar!
  Kul hade vi och näst gång blir ändå roligare + fler folk hoppas jag!

 2. Synd att jag missade er och fotbollen. Men till skillnad från norrlänningens fnissande hade jag nog däckat efter en öl den där dagen. Jag kommer här framöver när det passar bättre. 😉

 3. Tjena Andreas

  Började läsa din blogg från första inlägget klockan 02. Jag missade totalt mitt sömntåg och har nu klockan 08:45 inte gått och lagt mig än. Det tackar jag dock hjärtligt för. Har fått både många garv och roliga insikter i entrepenörsskapet.

  Jag har själv suktat efter eget företagande de senaste fem åren. Problemet är att jag vet ATT jag vill men inte VAD jag vill. Det är ju den jobbigaste sitsen. Hade varit enklare om man visste vad man ville syssla med.

  Just webben har jag lite hatkärlek till. Det känns som att tåget sprang förbi mig någon gång runt 2004. Jag har varit biten sedan 1997 och haft otaliga hemsidor. Ändå känner jag mig så otroligt teknikhandikappad nuförtiden. Jag önskar att jag bara behövde peka och att någon annan stod för större delen av programmeringen och webmastrandet. Har en liten dagdröm om en tjänst som förenar frilansskribenter med utgivare. Har fått en känning av att det är svårt för folk att hitta skribenter till alla sina projekt. Kanske har fel?

  Äsch.. nu ska jag sluta gagga. Men 26 timmar utan sova och man blir lite vimsig. 😉

  Ha det bra. Jag följer bloggen i fortsättningen.

  Mvh / Jimmy

 4. Wow Jimmy. Det var bra jobbat. Tror inte så många har läsa hela bloggen. I alla fall inte på så få timmar 🙂

  Dina ord glädjer mig, det är personer som du som gör det roligt att blogga.

  Jag kan också förstå din hatkärlek till webben men tåget har inte gått. Hela tiden föds nya möjligheter. Dina tankar om en tjänst som förenar skribenter och utgivare är något jag tror på. Har själv drivit en liknande tjänst internationellt. Det finns ett stor behov, och det även bland mindre aktörer som arbetar med innehållssajter (för SEO).

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*