För de som arbetar på söndagar

För alla de entreprenörer som arbetar på söndagar så har vi ju det underbara lilla konceptet SEO Sunday. Det innebär alltså att vi som arbetar med Internetmarknadsföring sätter oss ner på söndagen varje vecka och färdigställer en sajt eller utför något annat så som en rapport eller ett blogginlägg.

Denna söndag trodde jag att vi skulle få en rekordinsats men det blev inte riktigt så trots en tung insats av hela 9 deltagare.

Anders Granström tog fram en sajt om att gå ner i vikt med en personlig touch. Bra motivation för Anders själv och förhoppningsvis för andra också.

Markus Jalmerot fick till en trevlig sajt om restauranglokaler, som är ett utmärkt komplement till hans tidigare kreation, Lokaler.

Anton Malmberg öppnade en trevlig reseguide om resmålet Dalmatien. Detta trots strul under kvällen. Bra jobbat!

 

Jag tycker egentligen att Simon The Lion ska öppna en engelsk blogg som heter shoemoney.com, men den domänen var upptagen så det blev det nästan lika trevliga namnet Late Night SEO. Bloggen handlar alltså om sökmotoroptimering och liknande lika oviktiga saker *blink blink*.

Ted Forssblad drog upp en fotbollsblogg som jag tror kan bli riktigt bra. Ämnet är ständigt aktuellt och det finns både fans och fanatiker som kan och bör hitta in till denna sida.

Niclas Indell drog upp sajten E-news med nyheter i flera olika områden. Han drog också upp en sajt som heter Joomla install.

Mattias Nyberg fick till en butik där man kan köpa dator. En bransch där det är tuff konkurrens och marginalerna är minimala. Det var något som fick mig att lägga ner ett tidigare bolag som sysslade med samma sak men jag önskar Mattias lycka till.

Själv lanserade jag två stycken innehållssidor. Det som fattas på dem är en komplett design men det kommer. Den första heter Banktips och handlar om att låna pengar. Den andra heter privatekonomin och hjälper studenter spara pengar och tjäna pengar. Jag är nöjd med båda och har beställt mer innehåll till dem så det kommer in löpande.

About Andreas 825 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.