EntreprenörTV – Webb-TV för entreprenörer

Nu är det så att jag ska börja sända webb-TV. I vilken utsträckning får vi se men ett avsnitt i veckan är vad jag hoppas på. Detta kommer ske på amatörnivår men så klart är strävan att det kommer bli ett proffsigt och kvalitativt program.

Det hela kommer att ske väldigt avslappnat med mig och mina eventuella gäster som diskuterar entreprenörskap, om att driva eget och allt kring det. Boktips, nyheter, intervjuer, verktygstester, coachning och allmänt babbel.

EntreprenörTV har jag valt att kalla det. Jag gillar det och tror att jag med mina entreprenörvänners hjälp kan få en bra spridning bland Sveriges etablerade och blivande entreprenörer direkt. 

Det jag skulle vilja ha hjälp av er med är att ni skickar mig ämnen ni skulle vilja att jag tar upp och ställer frågor som ni vill att jag ska besvara. Jag kommer troligen inte att kunna ta med allt men så klart så hoppas jag det.

Kommentera här eller kontakta mig.

8 Comments on EntreprenörTV – Webb-TV för entreprenörer

  1. Blir det innan 15 april så vore passande utbildningar (företagsekonomi, marknadsföring, entreprenörskap) ett klockrent och aktuellt ämne.

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*