En ny verksamhet

archer_2v3Nu var det länge sedan jag skrev här och det är väl nästan synd att kalla detta en blogg. Men nu har jag ändå lite spännande att berätta och då passar det så klart med ett inlägg om det.

Jag har startat en ny verksamhet tillsammans med min vän Peter Danielsson. Peter har under 20 år jobbat med företagsevent med karaktären Egil Blodvite. En armborstsoldat från 1500-talet.

Peter har under dessa 20 år hunnit med en hel del, och haft många lyckade event men har känts att det saknades något. Och den hittade han mig. Med min erfarenhet av marknadsföring, sälj och att bygga upp  och driva företag tillsammans med hans enorma kunskap, driv och fantastiska ”produkt” så ska vi nu ta detta till nästa nivå.

Ta dig gärna en titt på vår webbplats (som lanserad men under uppbyggnad) och självklart tycker jag att du ska boka ditt nästa företagsevent eller en unik upplevelse hos oss.

About Andreas 627 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.