Dold trallskruv

Inlägget är skrivet i samarbete med Verktygshandlarn.se

Vi har just nu ett projekt här hemma jag och min fru där vi helrenoverar vårt hus på insidan. På utsidan ska vi inte göra så mycket cag gäller panel och tak och så vidare men ett stort projekt vi har är att bygga ny altan och trall kring den pool vi också ska bygga. Nu ligger detta en bit bort då vi först och främst ska riva den gigantiska altan vi redan har. Den är i så otroligt uselt skick så själva rivandet blir nog inte så svårt, men det är ändå ett stort projekt att få det fint och redo för ett nybygge.

En sak som är viktig för oss när det kommer till trallbygge förutom funktion och yta så är det utseendet. Det ska vara snyggt och tilltalande att titta på. Grannarna ska gapa och glo av avundsjuka när de går förbi bårt hus. Och vi ska njuta varje gång vi kliver ut på altanen och ser vår skapelse. En sak som förular en altan rejält är ju dessa skruvar som sitter synliga, men det finns det numera en lösning för, så kallad dold trallskruv som till exempel camo marksman och essve hds för att nämna två.

Så varför ska man då använda dold trallskruv när man skruvar trall?

  • Din trall blir otroligt mycket snyggare, du kommer vara mycket mer nöjd med slutresultatet.
  • Du barfotasäkrar din altan, inga uppstickande skruvhubuden som skadar dig och din familj. Inga sprickor eller stickor.
  • Framtida slipning av trädäcket kompromissas inte.
  • Riktigt enkel och smidig använding.

Har du byggt altan själv och använt dold trallskruv? Kommentera gärna nedan med dina erfarenheter så får vi en liten sammanställning här på bloggen för framtida läsare.

 

About Andreas 5180 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.