Bilvård

Inlägget är skrivet i samarbete med Bollnäs Bilvård.

Det här med bilvård, är ju viktigt för alla bilar, för att vårda både skick och utseende, men det är troligen så att många ”vanliga bilägare” prioriterar ner värdet av det, medan vi har bilentusiaster som gör detta med glädje som en del av sin hobby. Det behöver dock inte vara så avancerat och det finns verkligen produkter för både proffs, entusiaster och amatörer. Jag tillhör själv amatörerna, eller de som verkligen inte prioriterar bilvård, även om jag vet att jag borde gör det. I alla fall mer än vad vi gör med familjens bil just nu.

En av de bilvårdsbutiker som finns både som fysisk butik och nätbutik är Bollnäs Bilvård. De har ett stort och brett utbud, just för att de vill kunna erbjuda något för alla, oasvett om du är amatör, entusiast eller proffs. De satsar på produkter av hög kvalitet som de alltid testar och utvärderar och deras kundsupport finns tillgänglig för frågor kring bilvård och de bilvårdsprodukter det säljer. Det är en stor fördel, speciellt för oss utan så bra koll, så att man verkligen får det bästa både för bilen och plånboken. Att kunna få perosnlig rådgivning från någon med 30 års erfarenhet i branschen är guld värt.

I Bolläns Bilvårds sortiment hittar du till exempel produkter för polering, tvätt och städ, skydd och behandling samt oilika bilvårdspaket.

Vårda bilen på bästa sätt

Din bil mår bra av att hållas ren men mår också dåligt av att tvättas på fel sätt. Det handlar om att tvätta skonsamt, effektivt och så miljövänligt som möjligt. Nedan följer några tips för bilvård som jag snappat upp i min research,

  1. Tvätta bilen ofta
  2. Se till att fetta in plast- och gummidetaljer
  3. Välj ett riktigt bra och passande bilschampoo.
  4. Glöm inte att vaxa bilen.

Hur ofta sköter du om din bil ordentligt? Kommentera gärna nedan om du har några fler bilvårdstips.

 

 

 

 

 

About Andreas 5202 Articles
Ansvarig på bard.nu och är den som skriver och publicerar alla artiklar.