Bard goes gangsta!

Idag kom en t-shirt med posten från de coola grabbarna på Pimpstar. Jag gissar att de såg att jag inte var så cool eller pimpig så det ville helt enkelt "Pimpa mig". Pimpstar är helt enkelt en samlingsplats för råskinn, tuffa killar och tjejer, galningar och andra modiga människor som gillar att leva livet, ofta på gränsen och njuter av varje utmaning.

Så här säger de själva:

"Pimpstar handlar om att ha kul, leva livet och njuta innan det är för sent. Pimpstar är till för dig som får gåshud av ljudet av en rå enstånkare och lukten av bensin och bränt gummi."

Jag tackar för t-shirten men blir nog aldrig en av er. Jag håller mig till att driva företag. Där får jag min kickar! Men för er andra som känner er hemma i det jag skrivit ovan ta er en titt på vad Pimpstar kan erbjuda er.

 

 

Jag försökte se lite hård och tuff ut men det går inte så bra för jag är så snäll och söt.

2 Comments on Bard goes gangsta!

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*