Även jag måste ju hoppa på tåget…

Ni har sett det förut på dusstintals bloggar. Ja, jag pratar om reseguider. Det är hett nu och alla vill ha en del av kakan. Även jag. Dock så sträcker sig mina guider längre än pengarna som finns att hämta. Prioritet nummer ett är att satsa på länder jag är intresserad av, brinner för eller rent av älskar. Först ut är Indien där jag med webbplatsen indienforum.se som bas kommer att bygga ett litet nätverk med resesiter runt omkring.

Detta projekt kommer att ske i samarbete med min kollega och gode vän Arindom från Kolkata i Indien. Han kommer att skriva innehåll på engelska och för de svenska guiderna översätter jag det han har skrivit. Kan man få bättre innehåll än från en med stor lokalkännedom? Detta är ett sidoprojekt och inget som det ligger 100% fokus på men samtidigt räknar jag med att det kommer att bli ett mycket givande och roligt projekt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*