Avdragslexikon – din skatt- och ekonomibibel

Igår mottog jag boken Avdragslexikon 2008 som är skriven av ekonomiexperten Anders Andersson och skatteexperten John Larsson. Avdragslexikon är en bok som ger dig tips och exempel på avdrag du kan göra i ditt företag för att sänka skatten.

Jag har hittils bara i stort hunnit bläddra igenom boken men har redan hittat exempel på avdrag som skulle kunna vara något att titta på för min verksamhet. Boken ger en utmärkt deklarationshandledning som kan vara till stor nytta i dessa deklarationstider.

En bra handbok för både privatpersoner och företag. Troligen en lönsam investering för dig som köper den.
Boken finns att köpa för 195 kr på avdragslexikon.se.

————————————————————————————————-
Jag har motttagit denna bok som en gåva och det jag skriver om boken är min verkliga åsikt och inget som jag betalas för att skriva. Boken är användbar i min verksamhet och att jag visar upp den här på bloggen betyder att jag tror att du som läsare också har det.

5 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*